Lipoelastic compressiekleding

Compressiekleding van Lipoelastic

Compressiebroeken voor vrouwen zijn speciaal ontworpen voor het dragen na plastische chirurgie en reconstructieve chirurgie. Denk hierbij aan operaties in de buik, vaser lipo of liposuctie van de buik, heupen, rug, billen, dijen en knieën. Ook als u liposuctie heeft ondergaan om uw lipoedeem te behandelen kunnen compressiebroeken uw lichaam ondersteunen.

Bij lipoedeem is er sprake van vetophopingen in het lichaam. Na de operatie helpt een compressiebroek om het lichaam mooi te vormen en draagt het bij aan het genezingsproces. Met compressiekleding bent u verzekerd van het mooiste resultaat.

Het dragen van compressiekleding na de operatie helpt daarnaast om spieren op hun plaats te houden. Dit vermindert zwellingen en zorgt ervoor dat vocht zich niet kan ophopen. Zo kunt u dankzij compressiekleding zo comfortabel mogelijk herstellen van uw operatie. Het is belangrijk dat compressiekleding goed aansluit op uw lichaam en voor de juiste druk en ondersteuning zorgt. Als u op zoekt bent naar het juiste kledingstuk, is het verstandig om te letten op de pasvorm, het comfort, de druk en natuurlijk de maat.

Als u net een operatie heeft ondergaan, kost het tijd om te herstellen. U bent dan meestal minder mobiel. Daarom heeft compressiekleding van LIPOELASTIC® verschillende soorten bevestigingen, zodat u de kledingstukken makkelijk kunt aantrekken en dragen. Alle kledingstukken zijn ontworpen op verzoek van specialisten uit de medische wereld. U kunt de compressiekleding tijdens uw volledige herstelperiode dragen. De kledingstukken zijn zo gemaakt dat ze comfortabel zitten en u ondersteunen bij al uw dagelijkse activiteiten.

Delen:

Hier had uw advertentie kunnen staan!

Meer nieuwsberichten

Tip een bericht!

Hebben wij een interessant bericht over het hoofd gezien dat niet zou mogen ontbreken op deze site?
Laat het ons dan weten, zodat wij deze website actueel kunnen houden.