Vraag het de professional

De informatie die door de professionals wordt verstrekt is uitsluitend bedoeld voor algemeen onderwijs-, communicatie- en informatiedoeleinde en is niet bedoeld ter vervanging van het geven van casus-specifiek of ander medisch advies, behandeling of diagnose.

LE&RN

Het Lymphatic Education & Research Network (LE&RN) komt tegemoet aan de behoeften van de lymfoedeem en lipoedeem gemeenschap en biedt de mogelijkheid om een vraag te stellen (engelstalig) aan professionals (“Ask the Expert”). De informatie die door de professionals wordt verstrekt is uitsluitend bedoeld voor algemeen onderwijs-, communicatie- en informatiedoeleinde en is niet bedoeld ter vervanging van het geven van casus-specifiek of ander medisch advies, behandeling of diagnose. Dit soort vragen kunnen zij niet beantwoorden.

Tevens is deze service niet bedoeld om eerstelijns medisch advies te geven over specifieke medische zorg of behandeling.
“Ask the Expert” is een gratis service die wordt uitgevoerd door professionals in de gezondheidszorg en die zich inzetten voor de missie van LE&RN. De professionals beantwoorden deze vragen in hun vrije tijd en zullen zo snel mogelijk reageren.
De vragen en antwoorden kunnen niet worden gebruikt ter vervanging van een consult met de eigen arts of zorgverlener.

Ons doel is ook om professionals in Nederland bereid te vinden om vragen te beantwoorden die via ons platform gesteld worden.  

Wij zijn op zoek naar professonals!

Bent u een oedeemtherapeut, huidtherapeut, dermatoloog, bandagist, arts of andere professional met ervaring op het gebied van lymfoedeem en/of lipoedeem en bent u bereid om op reguliere basis vragen vanuit de community te beantwoorden?
Dan zijn wij op zoek naar u.